Vítejte u 7. dílu podcastového cyklu Tisíc tváří psychologa!

Zde uvítám svou milou spolužačku z FF MU, kamarádku, ale hlavně výbornou školní psycholožku Mgr. Bc. Ivetu Rebrovou.

Iveta pracuje jako školní psycholožka již 9 let. V podcastu nám prozradí, jaké byly její pracovní začátky a střet s realitou. Popíše s kým a jakou formou vlastně pracuje, co za služby nabízí, v čem může být nápomocná.

Nahlédneme pod pokličku jejích každodenních povinností, toho jak se vše změnilo s obdobím covidu. Řekne nám, s jakými nejistotami se školní psychologové často potýkají. Dotkneme se otázek tvorby míst pro školní psychology, výši jejich úvazků i financování.

Kromě těžších témat, přijde na závěr podcastu i něco volnějšího, kdy nám Ivet dá takovou malou ochutnávku toho, jaká je někdy s dětmi zábava a jaký mohou mít nesmírný humor i fantazii.

Pokud sami jako školní psycholog nepracujete, určitě vám Ivet rozšíří a obohatí vaše představy. A možná je posune více do reality. Pokud jako školní psycholog pracujete, pak vás jistě Ivet svým povídáním pomyslně pohladí po duši.

Podcastový díl Tisíc tváří psychologa s Ivet kromě YouTube aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem! Nyní se pro vás také chystá hned NĚKOLIK NOVINEK, na které se můžete začít těšit!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mně i o podcastu Dělej co miluješ. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Pokud chcete můžete mne kontaktovat do directu instagramu nebo na facebook podcastu:

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB: @nikolakotalovadelejcomilujes

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *