Vítejte u 13. dílu podcastu Dělej co miluješ!

Mým hostem zde je psychoterapeut Mgr. Pavel Pařízek. Ten stojí za hashtegem, který se stal v roce 2020 virálním a to: #delamcomuzu.

Z původní myšlenky se stal projekt obřích rozměrů, který zaujal a vtáhl do spolupráce přes 700 terapeutů. Společnými silami udržovali projekt 545 dní a skrz něj pomohli tisícům lidí z řad široké veřejnosti a pracovníků první linie – ZDARMA.

V podcastu uslyšíte vše od začátku, jak se na projekt nabalovaly postupně autorovi další myšlenky a nápady. Jak vznikl portál Terapie.cz a dobročinná sbírka #hlavunadvodou.

Pavel také bude mluvit například o tom, jak nám covid v oblasti naší profese prokázal obrovskou službu. Budeme hovořit o destigmatizaci psychologie a psychoterapie. A také o procesu digitalizace našeho oboru.

Pavel se svými plány rozhodně nekončí. To do čeho se pouští a co plánuje dál se také z podcastu dozvíte.

Já zde chci svému hostu velmi poděkovat za příjemnou spolupráci a držím silně pěsti, ať se jeho projektům a plánům daří co nejlépe! A ať mu i nadále přinášejí co největší radost a naplnění.

Více o hostu, jeho týmu a jejich aktivitách najdete zde:

– https://www.delamcomuzu.cz/o-projektu/

– https://www.terapie.cz/o-nas

– https://www.terapie.cz/hlavunadvodou

– https://www.donio.cz/hlavunadvodou

– IG: @terapie_cz

– FB: @terapiecz

Podcast Dělej co miluješ s Pavlem kromě youtube aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mně i o podcastu Dělej co miluješ. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Pokud chcete můžete mne kontaktovat do directu instagramu nebo na facebook podcastu:

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB: @nikolakotalovadelejcomilujes

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *