Vítejte u šestého dílu podcastového cyklu Tisíc tváří psychologa!

Tentokrát se s mými hosty, psychoterapeuty, Mgr. Kateřinou Hlavsovou a Mgr. Michalem Vybíralem zaměříme na profesi psychoterapeuta.

Z podcastu se dozvíte co vám vlastně profese psychoterapeuta může nabídnout. Jakým způsobem terapii a potažmo i terapeuta člověk pro sebe může využít. Pokud máte myšlenky typu, jak dlouho vlastně terapie může trvat nebo jak vlastně vypadá, i to se budou snažit mí hosté popsat. Dotkneme se i psychoterapeutických směrů.

Kateřina i Michal nám v průběhu podcastu také prozradí jak sami „sklouzli“ do oblasti psychoterapie. Popíší nám své začátky a také to, jak dnes pracují. Budeme mluvit o hranicích. O vlastních osobních zdrojích a duševní hygieně. Michal nám prozradí co dělá se svými profesními frustracemi. Jak s nimi konstruktivně pracuje. A mnohé další.

Podcast najdete tak jak jste zvyklí na youtube i v podcastových aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace. Aktuální příspěvky o hostech můžete sledovat na blogu: https://www.delejcomilujes.cz/. Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení.

Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem! Sledovat můžete i novinky na sociálních sítích (ty se stále snažíme vylepšovat).

Krásný předvánoční čas

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *