Vítejte u 2. části šestého dílu podcastového cyklu Tisíc tváří psychologa!

Zde se Vám pokusí mí hosté Mgr. Kateřina Hlavsová a Mgr. Michal Vybíral zodpovědět nejlépe jak umí vaše dotazy ze sociálních sítí.

Vaše dotazy se nám množily i přímo během natáčení a byly opravdu ze všech možných oblastí života. Tematicky se budeme pohybovat od toho jak si vybrat terapeuta, přes chronické bolesti, hypnózu, ztrátu, truchlení, naši vlastní duševní hygienu co by profesionálů v pomáhajících profesích, až po oznamovací povinnost. To vše vás zajímalo a bylo toho ještě více.

Podcast najdete tak jak jste zvyklí na youtube i v podcastových aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace. Aktuální příspěvky o hostech můžete sledovat na blogu: https://www.delejcomilujes.cz/. Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení.

Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem! Sledovat můžete i novinky na sociálních sítích (ty se stále snažíme vylepšovat).

Krásný předvánoční čas

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *