Vítejte u 12. dílu podcastu Dělej co miluješ!

Tentokrát s plzeňským horolezcem, který sám sebe označuje raději za kopcolezce nebo vysokohorského turistu, Honzou Trávou Trávníčkem ❤. Který vystoupil na 5 osmitisícovek – na první pokus!

Honza nám v podcastu prozradí co pro něj chození po horách znamená, že se nenechal nikdy odradit ani kloubní lupénkou, která mu někdy způsobovala velké otoky kloubů. Jak prožíval, když jej z jeho vášně vyřadila dočasně rakovina močového měchýře.

Řekne nám jaké to je lézt se svojí parťackou a životní partnerkou Miri. Jakým způsobem si do týmu vybírá lidi na expedici. Co je pro něj v horách důležité. Jestli s sebou nosí talismana pro štěstí.

Dotkneme se i těžkých událostí jako několika úmrtí v horách. To jak se na některé nešťastné věci kouká dnes. Jak ovlivnilo plánování expedic, treků, přednášek, workshopů, ale i otevření Trávovi české hospody v Nepálu, období covidu. Kde cítí, že je pro něj domov. A mnohé další.

Děkuji Honzovi za jeho otevřenost, upřímnost a za sdílení jeho zážitků s námi. A přeji mu, co nejvíc zdraví a spoustu dalších skvělých chvil strávených nejen na horách!🍀

Více o Honzovi najdete na jeho webu: www.honzatravnicek.cz. Či na jeho IG: @honzatravatravnicek. Zde odkaz, kde si můžete najít také zélandský med: www.apicheck.cz.

Podcast Dělej co miluješ s Honzou kromě youtube aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mně i o podcastu Dělej co miluješ. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Pokud chcete můžete mne kontaktovat do directu instagramu nebo na facebook podcastu.

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *