Vítejte u 14. dílu podcastu Dělej co miluješ!

Zde se setkáte s mojí hostkou, PhDr. Pavlínou Doležalovou. Ta působí aktuálně v oblasti poradenství, koučování a krizové intervence v rámci své privátní psychologické praxe.

Je úzce zaměřena na dospělé děti alkoholiků (DDA) a na klienty z původně dysfunkčních rodin. Sama se netají tím, že je DDA a svůj osobní příběh sdílí i veřejně. Tím podporuje osvětu v této oblasti.

Proč musí dospělé děti být dospělé o dost dříve než jiné děti? Co to s sebou nese do budoucna a v čem je to škodlivé? Jaké jsou společné rysy DDA? Jak vypadá cesta k úzdravě a k harmonickému životu? To a mnoho jiného se dozvíte právě v tomto dílu.

Pokud byste si chtěli PhDr. Pavlínu Doležalovou najít, zde jsou kontakty na ni: zarivenitro.cz, stejnojmenný YouTube kanál a IG @zarive_nitro 👍.

Budeme rády za vaše zpětné vazby, jestli byste měli případně zájem o pokračovací díl o DDA!

Podcast Dělej co miluješ s Pavlínou kromě youtube aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Aktuálně pro Vás na kanále připravuji 2 PODCASTOVÉ NOVINKY!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mně i o podcastu Dělej co miluješ. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Pokud chcete můžete mne kontaktovat do directu instagramu nebo na facebook podcastu:

https://linktr.ee/delejcomilujes

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB: @nikolakotalovadelejcomilujes

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *