Vítejte u našeho představovacího dílu nového podcastového seriálu DOST DOBRÝ MÁMY!

Ten jsme se rozhodly založit s mojí podcastovou polovičkou, která se v tomto seriálu bude napevno vyskytovat se mnou, Mgr. Lenkou Vaňkovou.

Jsme dvě ženy, dvě psycholožky, dvě MÁMY. A máme celkem 5 dětí. To je přátelé hodně potřeb dohromady. To jsou už pěkné hromady špinavého prádla, ještě tu a tam nějaká plína, spousta svačinek, pitíček, vaření, chystání, vypravování do školek a školy, spousta nemocí, úrazů a spousta krát výslovného MAMI, MAMI, MAMI!

I přesto jsme si v mikrochvilkách dělaly čas jedna na druhou, na naše společné brainstormingy (a to je někdy dost náročné když máte několikanásobný baby brain syndrom, že 🤔). I přesto jsme do všeho šly a víme, že máme před sebou náročnou cestu. I proto, že chceme k našemu čtvrtletníku přistupovat formou evidence based. A to bude znamenat značnou přípravu. No jsme na sebe samy zvědavé…

PROČ do toho jdeme? Protože vás máme rádi. Protože chceme, abyste věděli (všichni rodiče, nejenom mámy), že v tom nejste sami! Chceme společně rozbíjet představy o dokonalých mámách a samy na sobě vám demonstrovat, že i my se v tom někdy pěkně plácáme, ale každá snaha se cení 👌. Jsme všichni na jedné lodi!

Tak pojďme společně zjišťovat, co je to vlastně ta DOST DOBRÁ MÁMA! A věděli jste, že existuje a je popsán termín DOST DOBRÝ TÁTA? Jaké o těchto pojmech máme představy my samy, jak k tomu přistupují pánové, co v očích dítěte dělá dost dobrou mámu tu jeho dost dobrou maminku? Jak se mateřské, otcovské, zkrátka rodičovské role vyvíjely skrz generace?

Pokud se vám náš podcastový seriál bude líbit, budeme rády hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne náš pilot!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mně i o všech podcastech. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Pokud chcete můžete mne kontaktovat do directu instagramu nebo na facebook podcastu:

https://linktr.ee/delejcomilujes

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB: @nikolakotalovadelejcomilujes

Nově se můžete přidat i do FB skupinky: Nikola Kotalová – Podcasty.

O Lence Vaňkové se můžete více dozvědět na jejím webu: https://www.lenvankova.cz/.

Také ji můžete kontaktovat na jejím instagramu:

-IG: @prostor_pro_sebe

Doufáme, že si to s námi budete užívat

těšíme se na vás a na vaše zpětné vazby

a nezapomeňte, JSME V TOM S VÁMA!

MÁMA Nikola & MÁMA Lenka!

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *