Vítejte u podcastu Mužský prostor!

Jsme dvě ženské, dvě psycholožky a terapeutky Nikola a Adéla. A tohle je intro k naší podcastové sérii věnované mužům, s muži, o mužích, pro muže.

Abych poctivěji představila svoji podcastovou polovičku, která se zde bude po mém boku vyskytovat na pevno, je to Mgr. Adéla Klingelová! Skvělá lidsky i profesně.

V našem intru shrnujeme základní informace o nás samotných, o tom co by mělo být záměrem našeho společného tvoření a jaká témata nás zajímají. Vybízíme všechny zájemce z řad mužů, aby se přidali do naší FB skupiny Mužský prostor – Podcast, kde mohou sledovat aktuální dění, zapojovat se do takové míry, do jaké chtějí a případně se hlásit jako dobrovolníci k natáčení vypsaných témat.

Zajímá nás, muži, jak to vlastně v životě máte a co prožíváte! V interakci s námi podporujeme ale i ženy, protože nás samotné napadne jen výsek témat a budeme vždycky rády za podněty od vás. Proto ženy ozývejte se! Co vás zajímá? Co je pro vás na mužském světě atraktivní, záhadné, nesrozumitelné? Co vás láká zjistit?

Snad i přes lehkou zdravotní indispozici :), zvládáme v intru vysvětlit všechno podstatné a těšte se s námi už brzy na pilot – na téma MUŽI A EMOCE! Kde se můžete těšit na naše dobrovolníky Patrika (33) a Pavla (43). A ti si s nelehkou úlohou prvních hostů poradili jako profíci ;).

Naše podcasty najdete kromě YouTube aktuálně také v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Přejeme krásný poslech

Nikol & Adél

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *