Vítejte u pilotního dílu podcastu Mužský prostor!

Natáčení probíhalo vzdáleně přes aplikaci s mojí podcastovou parťačkou Mgr. Adélou Klingelovou (Liga otevřených mužů) a dvěma hosty – terapeuty Patrikem (33) a Pavlem (43, Liga otevřených mužů).

Profesí našich prvních dobrovolníků se prosím nenechte zmást. Podcast je otevřen mužům všech profesí, věku, národnosti, náboženského vyznání a víry a vítáme samozřejmě i trans muže!

Jste vítáni všichni, jak bylo řečeno i v intru (pokud jste jej ještě neslyšeli, doporučujeme to dohnat). Nás zajímá zejména autentický obsah, to jak to vy muži v životě doopravdy máte, bez obalu, bez zástěrek, zkrátka tak, jak to cítíte.

Přistupujeme k vašemu vnímání světa s respektem a budeme vděčné, když se s námi podělíte o vaše pohledy, pocity i myšlenky.

Tento díl, jak už z názvu vyplývá, bude zaměřen na MUŽE A EMOCE. S našimi hosty se pak setkáte ještě ve druhém díle, zaměřeném na MUŽE A VZTEK.

Pokud by bylo zvládání emocí a vzteku téma, které vás zajímá, je to vaše téma nebo potřebujete jenom něco vyladit, mrkněte na Ligu otevřených mužů: ilom.cz, IG  @Liga otevřených mužů  – třeba vás zaujmou služby, které nabízejí.

Podcasty YouTube kanálu Nikola Kotalová – Dělej co miluješ aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budeme rády hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mojí tvorbě. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Pokud chcete můžete nás kontaktovat na FB skupince: Mužský prostor – Podcast.

Případně další kontakty:

– https://linktr.ee/delejcomilujes

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB stránka: @nikolakotalovadelejcomilujes

– FB skupiny: Nikola Kotalová – Podcasty, Mužský prostor – Podcast

Krásný poslech všem!

Nikola Kotalová & Adéla Klingelová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *