Vítejte u 8. dílu edukačního podcastového cyklu Tisíc tváří psychologa, kde se zaměříme na profesi Psychologa práce a organizace!

Tentokrát s hostkou Mgr. et Mgr. Eliškou Šonskou Steklíkovou, která pracuje pro GoodCall na pozici Chief People Care Officer. Ve společnosti působí od roku jejího založení.

Eliška je absolventkou oborů Psychologie a Andragogika a personální řízení na FF UK v Praze, kde si také aktuálně dokončuje PhD.

Zajímá vás kdo vlastně Psycholog práce a organizace je? V jakých prostředích se s ním můžeme setkat? Co za služby může nabídnout?

Jakou aktuální pozici vykonává naše hostka Mgr. et Mgr. Eliška Šonská Steklíková? Jaký byl její profesní příběh? Co je pro ni pracovně nejnáročnější?

Co můžete očekávat vy, pokud jste kandidáty výběrového řízení na Vaši vysněnou pracovní pozici a čeká vás v brzké době pracovní pohovor nebo Assessment centrum?

To vše a mnohem více se dozvíte, pokud si nás pustíte do uší. Eliščin optimismus a dobrá nálada vám určitě taky vykouzlí lepší den a úsměv na rtech!

Pokud se vám epizoda s Eliškou líbí, budeme rády hlavně za ODBĚR a sdílení. Případně konstruktivní zpětnou vazbu.

Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mojí tvorbě. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Kontakty:

– https://linktr.ee/delejcomilujes

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB stránka: Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, @nikolakotalovadelejcomilujes

– FB skupiny: Nikola Kotalová – Podcasty, Mužský prostor – Podcast

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *