Vítejte u 9. dílu edukačního podcastového cyklu Tisíc tváří psychologa, kde se zaměříme na profesi Poradenského psychologa!

Hostem je poradenský psycholog PhDr. Marek Kolařík, PhD., jehož profesní působení je ale velmi rozsáhlé a pestré. Kromě poradenské psychologie se Marek věnuje také psychoterapii. Jeho hlavní pracovní úvazek je na Katedře psychologie v Olomouci, kde vede sebezkušenostní výcviky, vyučuje partnerské, manželské a rodinné poradenství. Má vlastní praxi a lektoruje akreditované kurzy v oblasti sociálních služeb, zdravotnictví i školství.

Zajímá vás kdo vlastně ten poradenský psycholog je? V jakých profesních prostředích se může pohybovat? Co spadá do jeho kompetencí? Jaká je jeho náplň práce? V čem tedy může být nápomocný? A jak může vypadat jeho pracovní den? O tom všem se s Markem budeme bavit. V podcastu ale naleznete ještě více. Například bude řeč i o emocích, partnerských a rodičovských rolích a o prevenci rozpadu rodiny. A Marek nevynechá ani zajímavé příklady z praxe.

Já i zde Markovi velmi děkuji za prima spolupráci. S tématem si poradil s lehkostí, nadhledem a milým optimismem. A doufám, že si díl s ním velmi užijete!

Pokud se vám epizoda s Markem líbí, budeme rádi hlavně za ODBĚR a sdílení. Případně konstruktivní zpětnou vazbu, ale můžete nám taky napsat, jestli jste se s poradenským psychologem někdy setkali, co pro vás bylo přínosem a co jste si z konzultace/konzultací odnesli.

Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mojí tvorbě. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Kontakty:

– https://linktr.ee/delejcomilujes

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB stránka: Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, @nikolakotalovadelejcomilujes

– FB skupiny: Nikola Kotalová – Podcasty, Mužský prostor – Podcast

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *