Vítejte u 18. epizody podcastu Dělej co miluješ!

Zde se opět setkáme s Lucií Königovou, se kterou jste se seznámili u mě na YT kanále už více než před rokem. Přesně v 8. epizodě podcastu jsme představovali zejména její bestseller (NE)gramotný rodič. Její druhý autorský počin Cesta zpátky k sobě směřuje k podobnému úspěchu.

Lucie je lektorka koučinku, zakladatelka Life Academy a Školy celostního koučinku, průvodkyně na cestě osobního růstu, mentorka a transformační koučka. Ale je také milující mámou, manželkou a ženou, jejíž životní vášní je právě osobní rozvoj.

V podcastu budeme mluvit o tom, jak vypadala její cesta zpátky k sobě. Co si Lucie sama na vlastní kůži zažívala, jak se rozhodovala, ikdyž tlak a nároky okolí byly velké a ne vždy v souladu s tím, jak to v životě doopravdy chtěla. Co jí pomáhalo v těžkých chvílích? A co brzdí v životních rozhodnutích z její zkušenosti klienty v rámci její koučinkové praxe? O tom všem a mnohém dalším se dozvíte, když si pustíte podcast s Lucií.

Jsem moc ráda, že Lucie přijala opět účast k natáčení a držím moc pěsti v její další tvorbě 👍.

Pokud se vám epizoda s Lucií líbí, budeme rády hlavně za ODBĚR a sdílení. Případně konstruktivní zpětnou vazbu či Vaše dotazy k tématu.

Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem! Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mojí tvorbě. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Kontakty:

https://linktr.ee/delejcomilujes

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB stránka: Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, @nikolakotalovadelejcomilujes

– FB skupiny: Nikola Kotalová – Podcasty, Mužský prostor – Podcast

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *