Vítejte u třetího dílu podcastu Mužský prostor!

Tentokrát máme téma MUŽI A NENÁSILNÁ KOMUNIKACE 🙂

Natáčení probíhalo vzdáleně s mojí podcastovou polovičkou Mgr. Adélou Klingelovou (Liga otevřených mužů) a dvěma hosty – lektory Petrem Sucháčkem (34) a Petrem Holíkem (31). Pánové jsou tvůrci a autory Nenásilného podcastu, nenasilnypodcast.cz. Tedy koho fundovanějšího jsme na toto téma vůbec mohly oslovit než zrovna Petra & Petra?

S našimi dvěma mužskými hosty se setkáte opět dvakrát, v díle následujícím se zaměříme na téma MUŽI A ROZCHODY.

Pokud byste se chtěli do problematiky nenásilné komunikace vpravit více, v průběhu podcastu zazní mnoho dobrých zdrojů, odkud lze čerpat.

Oběma Petrům velmi děkujeme za sdílení jejich pracovních i osobních zkušeností, za jejich autenticitu, otevřenost, přímost, za lehký humor a jak popisuje Petr Sucháček také za jeho plíživý optimismus :), který doprovázel celé natáčení.

Podcasty YouTube kanálu Nikola Kotalová – Dělej co miluješ aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace. Pokud se vám podcast líbí, budeme rády hlavně za ODBĚR, zvoneček a sdílení.

Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem! Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mojí tvorbě. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Pokud chcete můžete nás kontaktovat na FB skupince: Mužský prostor – Podcast.

Případně další kontakty:

– https://linktr.ee/delejcomilujes

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB stránka: @nikolakotalovadelejcomilujes

– FB skupiny: Nikola Kotalová – Podcasty, Mužský prostor – Podcast

Krásný poslech všem!

Nikola Kotalová & Adéla Klingelová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *