Vítejte u 11. dílu podcastu Dělej co miluješ. Tentokrát se Zdeňkou Šíp Staňkovou.

Z podcastu se dozvíte o jejím youtube kanálu a blogu „děti jsou taky lidi“, o podcastech „svou cestou“, o dalších tématech kterým se věnuje jako je například „respektující rodičovství“, „rodiče jsou taky lidi“ či „unschooling“ apod.

Poví nám o svém vztahu s matkou, o vlastních rodičovských zkušenostech za dobu 20 let svého rodičovství – od přístupu ke svému nejstaršímu 19 letému synovi, přes dnes už 13 letou dceru až po nejmenší dvouletou dcerku.

V poslední části podcastu nám prozradí něco z jejich téměř nomádskeho způsobu rodinného života, o krásném 4 měsíčním pobytu na Tenerife a podcast zakončí povídáním o celovečerním filmu, jehož natáčení se aktivně účastní – o unschoolingu u nás v ČR, o zkušenostech rodin unschoolerů, ale i o tom, jak vypadají svobodné školy u nás.

Ikdyž je to zatím nejdelší díl (nedalo mi to a nedokázala jsem jej obsahově zkrátit, protože by to byla jednoduše škoda), dejte si jej třeba na dvakrát, ale určitě vydržte do konce. Zdeňka nám bude dávat v průběhu celého podcastu skvělé tipy na knihy i filmy a v závěru podcastu se dělí o myšlenky, které alespoň mě donutily k zamyšlení.

Více o Zdeňce naleznete na její fb skupince, instagramu, blogu a youtube kanálu. Vše najdete pod stejnými názvy: https://detijsoutakylidi.cz/.

Podcast Dělej co miluješ se Zdeňkou kromě youtube aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mně i o podcastu Dělej co miluješ. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně. Pokud chcete můžete mne kontaktovat do directu instagramu nebo na facebook podcastu.

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *