Vítejte u 17. dílu podcastu Dělej co miluješ!

Po letním offline režimu otevřeme září setkáním s Terezou Kurovskou a Terezou Skovajsovou za organizaci Člověk v tísni.

V podcastu se dozvíte něco o obou Terezkách, o tom jak to v životě měly než se dostaly k Člověku v tísni, proč si vybrali práci zrovna tady a co jim to všechno dává. Probereme spolu události roku 2022. Dozvíme se o tom, jak Člověk v tísni pečuje o své zaměstnance a vytváří tak skvělé prostředí k tomu, aby nevyhořeli.

Také se dozvíte o mnoha aktivitách a projektech Člověka v tísni, které jedou každoročně a do kterých se můžete zapojit i vy. Můžete se například stát součástí Klubu přátel: www.klubpratel.cz, přispět výběrem skutečného dárku: www.skutecnydarek.cz. Přečíst si můžete i o oddlužovací akci, která se bude letos konat už po druhé, s názvem Milostivé léto 2022. Prostřednictvím této akce můžete řešit své exekuce a dluhy od 1.9. – 30.11.2022.

Také už nyní běží přípravy k festivalu dokumentárních filmů o lidských právech – Jeden svět pro příští rok, takže se můžete už nyní začít těšit.

Pro vás, kteří zvažují to, stát se novým kolegou či kolegyní v Člověku v tísni, je skvělá zpráva, že organizace je otevřena i částečným úvazkům a o přátelském pracovním prostředí budou také Terezky referovat. Případné info najdete také na www.clovekvtisni.cz/kariera.

Já tady moc děkuji oběma ženám za sdílení svých pracovních zkušeností, za jejich upřímnost a otevřenost a také za pozitivní nastavení, které je zcela jistě v takto náročných pomáhajících profesích potřeba.

Podcast Dělej co miluješ s Terezkama kromě YouTube aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mně i o podcastu Dělej co miluješ. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Pokud chcete můžete mne kontaktovat do directu instagramu nebo na facebook podcastu:

– https://linktr.ee/delejcomilujes

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB stránka: @nikolakotalovadelejcomilujes

– FB skupiny: Nikola Kotalová – Podcasty, Mužský prostor – Podcast

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *