Vítejte u 19. epizody podcastu Dělej co miluješ!

Zde se setkáme s mladou nadějnou studentkou a podnikatelkou z Ústí, Bc. Veronikou Čížkovou, která je zakladatelkou projektu Psychomat.

Tento projekt se postupně vyvinul do podoby časopisu o psychice a sebepoznání, který vycházel každý měsíc. Hlavními cíly této činnosti bylo poskytování pomoci, destigmatizace a vzdělávání.

Veronice se postupně podařilo vybudovat poměrně širokou komunitu čtenářů, odběratelů a také aktivních přispěvatelů do časopisu. Přispěvatelům byl poskytnut i prostor, kde mohly sdílet své autentické příběhy, zkušenosti a případné tipy, co jim v nejtěžších momentech v životě pomohlo.

V podcastu se ale bavíme o samých začátcích Verčina podnikání, o tom jak se střetly její mladistvé představy s realitou a musela se vypořádat s věcmi, které ji zaskočily. Veronika krásně popisuje její ups and downs, chvíle kdy zvažovala, že celý projekt zabalí, vliv na její psychiku, syndrom vyhoření a to co jí postupně pomohlo přerámovat celý koncept, aby jí dával dál smysl.

To jak to s časopisem dopadlo, jak celý projekt žije a vypadá aktuálně a co všechno Veronika se svým týmem připravuje, se dozvíte právě v této inspirativní epizodě.

Jsem moc ráda, že Veronika přijala účast k natáčení! Děkuji za její čistý a poctivý přístup k věcem, její odvahu popsat všechna její nahoru a dolu a za to, že inspiruje další lidi k otevřenosti, autenticitě a pravdě. Držím moc pěsti v její další tvorbě 👍. A budu se těšit na vývoj celého projektu v čase. Protože se určitě máme na co těšit!

Pokud se vám epizoda s Veronikou líbí, budeme rády hlavně za ODBĚR a sdílení. Případně konstruktivní zpětnou vazbu či Vaše dotazy k tématu. Vše o Veronice a její tvorbě najdete zde:

– https://www.psychomat.cz/

– IG: psychomat.zs

Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mojí tvorbě. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Kontakty:

– https://linktr.ee/delejcomilujes

– IG: @nikolakotalova_delejcomilujes

– FB stránka: Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, @nikolakotalovadelejcomilujes

– FB skupiny: Nikola Kotalová – Podcasty, Mužský prostor – Podcast

Krásný poslech všem!

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *