Konečně se s vámi mohu podělit o novinku, kterou pro vás chystám už od Vánoc. Ačkoliv proces to byl ještě delší. První nápady, myšlenky a plánování se začalo dít ještě mnohem dříve.

Představuji vám nový podcastový cyklus Tisíc tváří psychologa. Ten bude dominantně zaměřen na obor psychologie a zčásti i psychiatrie. Bude omezeného trvání, přibližně na 1 rok. Celý cyklus otevřou tři úvodní díly, které budou zaměřeny na studium psychologie na FF UPOL v Olomouci, FF UK v Praze a FF MU v Brně. Rozhovory budou ale rozděleny na dvě části. V poslední třetině rozhovorů se zaměříme na širší veřejnost a moji báječní hosté budou zodpovídat otázky jako například „Jak se vyvíjel postoj českého člověka na psychologii a psychology jako takové v průběhu mnoha let?“, „Jak být sám sobě psychologem a lépe pečovat o svou duševní rovnováhu?“, „O jaké psychologické služby mají češi v době covidu největší zájem?“ nebo „Jakým způsobem si vybrat svého psychologa? Na co se při výběru zaměřit?“ apod.

Další díly budou zaměřeny na jednotlivé oblasti psychologie. Každý díl bude mít svou specifickou náplň a účelem by mělo být přiblížit vám jednotlivé aplikované psychologické disciplíny. Udělám společně se svými hosty – dalšími psychology, psychoterapeuty a psychiatry vše proto, abychom vás co nejlépe prakticky provedli aplikovanými oblastmi psychologie, psychoterapie a zčásti i psychiatrie. Suchou teorii se budeme snažit eliminovat a spíše se zaměříme na praktičnost seriálu. Aby vám to dalo co nejvíce do reálného života.

Ať už se sami pohybujete v některém z výše jmenovaných oborů, nebo se o ně zajímáte anebo se chcete dozvědět o něčem konkrétním více, vždy budu ráda za vaše náměty, nápady a návrhy. Třeba vás samotné napadne nějaká oblast či otázka, kterou bych mohla zpracovat. Tak sem se všemi vašimi návrhy! Pokud budou konstruktivní, ničemu se nebráním.

Podcast najdete tak jak jste zvyklí na youtube i v podcastových aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace. Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem!

Teď vám přeji už krásný poslech nejprve úvodních ukázek a v týdnu už všech třech úvodních dílů. Dále se budou střídat díly klasického Dělej co miluješ s díly z cyklu Tisíc tváří psychologa.

Krásný poslech

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *