Historicky první vydaný díl podcastu Dělej co miluješ, nahrávaný vzdáleně přes zoom, jsme se snažily zvládnout co nejlépe jak to šlo, s mým báječným hostem Jindrou Hraško Brouskovou.

Jindra je žena mnoha tváří. Již z ukázek podcastu (youtube) můžete cítit její radost ze života, energičnost a nezdolný optimismus. Sama sobě nerada dává označení, přívlastky, neřadí se do žádných kategorií. Dokonce i ve své profesi se nejčastěji představuje zkrátka jako Jindra.

Kdyby ale měla nějakým způsobem vystihnout, co vlastně v pracovním životě dělá, nejvíce se našla v označení firemní a osobní průvodkyně. Protože většinu firem skutečně provádí procesem optimalizace, kdy se snaží zavádět to nejfunkčnější a ve chvíli, kdy jsou všechny strany spokojeny, vše předává a ze své role vystupuje. Také vám popíše jak vlastně vznikl celý její projekt procjindra.cz.

Natáčení s Jindrou bylo velmi příjemné a jiskrné. Dlouho jsme se osobně neviděly. Pokud se tedy kontaktu přes zoom dá říci „osobní setkání“. V minulosti jsme společně prošly komplexním terapeutickým výcvikem v Brně u PCA institutu. Odtud se známe, tedy již řadu let.

Kdybyste měli pocit, že oblasti podnikání, managementu, lidských zdrojů, vedení lidí apod. jsou vám zcela cizí, i přesto doporučuji si podcast poslechnout. Jednak se dozvíte mnoho nového a zajímavého, ale kromě pracovních záležitostí se dostaneme v rozhovoru i do osobnější roviny.

Tam poznáte Jindru ještě důvěrněji, zjistíte v čem vidí největší životní smysl, naplnění, z čeho má největší radost a pocit naplnění. A mnoha větami, které zazní vás jistě pohladí po duši.

Já i zde velmi děkuji Jindře za to, že do natáčení šla a za laskavý výživný rozhovor.

Velké poděkování patří i našim manželům, za velkou podporu při natáčení.

A teď už vám přeji pěkné pokoukání/ poslouchání! Nezapomeňte prosím na ODBĚR kanálu Nikola Kotalová – Dělej co miluješ! A pokud se vám díl líbí, prosím o sdílení Vašim přátelům či známým. Nyní nově vycházejí díly po třech týdnech.

Krásné dny

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Podobné příspěvky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *