Vítejte u 9. dílu podcastu Dělej co miluješ!

Zde bude hostem Mgr. Adam Mertel, Ph.D. (Postdoctoral researcher of CASUS, Center for Advanced Systems Understanding, Görlitz, Deutschland) a představí nám, jak vypadá život vědce. Potažmo život vědeckého pracovníka v Německu. Adam totiž pracuje pro Německou Akademii věd. Tam to mají ale trochu jinak zařízené než u nás v ČR a jak to právě vypadá, nám podrobněji popíše Adam v podcastu.

Adam nám prozradí na jakých zajímavých projektech právě pracuje, dotkne se témat týkajících se ekologie, koronaviru apod. Přiblíží nám svou náplň práce. Co s sebou nese život vědce. Včetně některých nevýhod. Ale řekne nám hlavně co jej na této práci nejvíc baví. Jak si udržuje svou vnitřní motivaci. A s jakými lidmi se mu nejlépe spolupracuje.

V podcastu uslyšíte ale i řadu zajímavých myšlenek, které mu v průběhu hovoru vyvstali na mysl. Popovídáme si o tom, jestli by si vybral stejné povolání, kdyby měl možnost vybrat si znovu. A co by řekl 33 letý Adam svému mladšímu já, kdyby k němu mohl promluvit a dát mu třeba i nějakou radu. Na konci podcastu se dozvíte co si Adam ve svém životě uvědomil a co možná, když se zaposloucháte, dá smysl i vám.

Podcast Dělej co miluješ s Adamem kromě youtube aktuálně najdete v aplikacích: Apple Podcasts/itunes, Google podcasts, Spotify, Android, TuneIn, Deezer a Blubrry. Pomocí RSS si můžete podcast sami přidat do jakékoliv Vaší oblíbené aplikace.

Pokud se vám podcast líbí, budu ráda hlavně za ODBĚR a sdílení. Sledujte dále youtube kanál Nikola Kotalová – Dělej co miluješ, ať vám neunikne žádný další díl se zajímavým hostem! Sledujte prosím také můj blog https://www.delejcomilujes.cz/, kde se dočtete vše podstatné o mně i o podcastu Dělej co miluješ. Také zde můžete snadno najít nejnovější díly i nové příspěvky ode mně.

Mějte se všichni krásně

Vaše Nikola Kotalová

Nikola

Psycholožka ve zdravotnictví v oboru klinické psychologie, 34 let. Maminka dvou malých dcer, aktuálně na MD.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *